Lundaspelen Magazine 2023
– nytta och nöje för basketcoacher

Nagelbitarspänning i kokande sporthallar. Skratt och gemenskap med vänner från Europa, Asien och Afrika. Laginsatser med en samlad styrka som är långt större än de enskilda spelarnas basketkunskaper.

Lundaspelen är en av Europas största ungdomscuper i basket. Den årliga turneringen, som drog i gång redan 1979, är resultatet av 500 människors ideella insatser i sekretariat, matsalar och förläggningar. I cupen 2023 deltog 406 lag från 9 länder.

Lundaspelen Magazine är en fullmatad trycksak på 72 sidor med allt som deltagande coacher, ledare, spelare, domare och funktionärer behöver veta om turneringen – från anpassade basketregler till matsedel för hungriga basketkids. Resultat, tabeller och snabb information förmedlas via appen Lundaspelen Basketball.

Lundaspelen Magazine är en av flera nyheter som arrangörsklubben IK Eos presenterar från 2023 och framåt. Syftet med samtliga mervärden är tvådelat: att lojalisera befintliga kunder/basketklubbar och attrahera nya deltagare – extra viktigt för arrangören efter två inställda turneringar i rad på grund av pandemin.

Roll: projektledare och copywriter
Byrå: egen verksamhet
Samarbetspartner inom grafisk form: Collijn